четвртак, 25. фебруар 2016.

Avon Anew Clean micelarna voda

Danas cu vam napisati svoje utiske o Avonovoj micelarnoj vodi iz Anew kolekcije, koja pretezno sadrzi anti-age proizvode. Nisam neko ko koristi anti-age proizvode i izbegavam ih inace u sirokom luku ali sam pomislila da anti-age micelarna ne moze da napravi previse stete. Volim da isprobavam razne micelarne vode i mnogo sam ih probala, generalno mislim da su one jedan od najboljih nacina za skidanje sminke i ciscenje lica,jer su  prakticne i vecina ih je na bazi vodi (bar bi tako trebalo da bude), pa sa te strane ne postoji bojazan da vam bas u velikoj meri ne moze odgovarati ili da moze praviti neke bas velike probleme. Ovu micelarnu koristim nekih mesec dana i mislim da sam poprilicno forimirala utiske i da mogu da vam ih prenesem.



Na pakovanju je naznaceno da je ovo 3 u 1 vodica za ciscnje lica, toniranje i skidanje make up-a. Namenjena je za sve tipove koze. Ona lepo uklanja sminku, generalno hvata neki prosek od 3 tufera (maksimalno iskoricena), kao i vecina micelarnih ovog tipa. Lepo uklanja sve, maskaru, alajner, puder, prilicno je efikasna i temeljna. Jako lepo i lagano otapa vodootporni alajner koji koristim i iz dva poteza ga uklanja. Ono sto mi se ne dopada je osecaj koji ostavlja, a to je vec poznati lepljivi osecaj i zatezanje. Neretko mi se desava i da osetim peckanje oko ociju i na kapcima ali i u predelu nosa, kad sam bila pod prehladom,pa mi je taj deo bio iziritiran. Lice mi je potpuno lepljivo i ako se ne umijem odmah i sacekam da se osusi, pocne da zateze sa svih strana i kada pipnem lice ono je potpuno lepljivo na dodir. Dok cistim lice tuferom natopljenim ovom vodom nemam uopste osecaj kao da ga cistim sa vodom, vec sa nekim uljem..tacnije uljem koje je lose razblazeno u vodi, lepljivo i neprijatno.




Sto se nekih opstih informacija tice, sadrzi 200ml i ima rok trajanja 12 meseci od datuma otvaranja. Prodaje se iskljucivo putem kataloske Avon prodaje, ja sam je platila nekih 500 dinara ako se dobro secam, mada nisam u skorije vreme dolazila u dodir sa Avon katalozima, pretpostavljam da se cena i dalje krece oko te cifre. Pakovanje mi se jako dopada. Neobicno je za jednu micleranu..kad kazem neobicno mislim na to da se poprilicno razlikuje od drugih micelarnih voda. Boca je valjkasta, od cvrste providne plastike, sa srebrnim slovima i srebrnim zatvaracem koji moze jako lepo da se zavrne. Dozer je jako uzan i izlazi po malo proizvoda, sto je meni iskreno bolja opcija od onih u kojima izlazi na litre proizvoda i od toga vecina zavrsi na podu, sto je slucaj sa velikim brojem vodenih proizvoda. Sa ovim se ne moze desiti da vam izadje previse proizvoda, cak se morate malo potruditi i da vam izadje onoliko koliko zelite. Sto je meni licno plus. Sto se mirisa tice, mirise na neku kremu, ne bas najlepse na svetu ali nije previse intenzivno niti mucno, ali ja se nisam zaljubila.




Sto se tice nekog generalnog utiska o ovom proizvodu, on je vise pozitivan nego negativan. Meni je licno bitno da on obavi funkciju za koju je namenjen, a to je da ukloni sminku i da ocisti lice. Sto se osecaja lepljenja i zatezanja tice, svakako se umivam odmah nakon ciscenja, pa mi to i ne predstavlja neki preveliki problem..dok bi onima koji su navikli da se ne umivaju posle koriscenja micelarne vode bilo malo nezgodno. Moja koza nije suva i nema suvih delova i ova micelarna voda je nije isusila ali posto mi se pokazala kao proizvod koji zateze kozu i pomalo je i nadrazuje, moja licna procena je da ne bi bila dobra za one sa suvom i osetljivom kozom.
Ja sam manje vise zadovoljna, tesko da cu nastaviti da je kupujem jer postoji toliko drugih micelarnih za isprobati ali vama svakako preporucujem da je isprobate i sami stvorite formirate opsti utisak o njoj. :)

2 коментара:

  1. U poslednje vreme nesto i ne koristim micelarne, vise sam okrenuta ka penicama i tonicima..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ne odustajem od micelarnih, pene su mi preblage a prema tonicima imam odbojan stav jer mi vecina isusuje lice :)

      Избриши