субота, 4. април 2015.

Empties#2 + Kraj potrosi 10 do proleca

Na redu je novi post o praznim bocicama. Kao i vecina devojaka i ja jako volim ove postove iz razloga sto pravim mesta za nove proizvode i sto volim kad dodjem do kraja nekog proizvoda, jer to ipak znaci da se nesto i trosi a ne samo kupuje. :) U sklopu ovog posta cu podneti izvestaj i u o tagu Potrosi 10 do proleca koji je planiran da se zavrsi 21. 03. , kao sto vidite ja kasnim prilicno ali zelela sam da sacekam ovaj post pa da napisem sve o istom trosku, jer svakako i tu ima dosta praznih bocica, sto je jelte i bila svrha tog zadatka. :)



Pocinjemo sa gelovima za tusiranje, koji se nekako najvise i najbrze trose. Nivea i Dove su provereni kvaliteti, posebno kada su gelovi za tusiranje u pitanju, nisam do sad naisla ni na jedan koji mi nije ok, zaista su odlicni. Ne verujem da cu konkretno ova dva kupovati uskoro jer volim stalno da isprobavam nove. Balein i Avonov gel za tusiranje su iz taga.. O Baleinom sam pisala davno recenziju (klik ovde) i svoje misljenje o njemu nisam promenila do poslednje kapi.. Avon gel za tusiranje je takodje skroz ok, malo mu je struktura bila cudna, jako je gust, morala sam da ga drzim okrenutog naopacke da bih mogla da ga koristim ali sve u svemu sam zadovoljna. Prva dva proizvoda potrosena iz taga, 2:0 za mene! :)

Losioni za telo, kreme za telo, puteri za telo.. Ljubav ogromna i nikad ih nemam dovoljno ♥  O Fennel-ovom i Avonovom puteru za telo sam pisala utiske u OVOM postu. Misljenje svakako nisam promenila do kraja koriscenja. Balein losion savrsenog kokosastog mirisa,  klik na link  za detaljnu recenziju. Zao mi je sto vise necu uzivati u njemu. Nivea In Shower sa kakom i mlekom, mleko za negu tela ispod tusa. Fantastican proizvod, jedan od mojih najomiljenijih losiona ikada. Ne kupujem ga tako cesto jer mi se i ne isplati bas, skuplji je od standardnih losiona a jako brzo se potrosi. Kupim ga povremeno da me zelja mine. :) Nega je neverovatna i obozavam njegov miris koji se jako dugo zadrzava na kozi

Kreme za ruke.. Trosim ih jako brzo i uvek se mucim sa njima jer jedovno imam 5,6 koje koristim istovremeno i najsrecnija budem kad nekoj vidim kraj. Ovde su se nasle dve Bioten kreme za ruke. Njih obozavam, probala sam sve i negom sam jako zadovoljna. Mirisi su fantastini, jedini koji mi nije prijao je miris ljubicaste kreme sa smokvom. Zelena sa alojom je fenomenalna, ali SOS mi je za nijansu bila bolja sto se nege i osecaja koji ostavlja nakon koriscenja, tice. Essence krema iz limitirane kolekcije, svima vec dobro poznata, sa mirisom kolacica je bila slatka mirisna kremica.. Malo veci akcenat na divnom mirisu i prelepom pakovanju nego na nezi,koja je osrednja. Ali daleko od toga da je losa. I miris mi je nakon nekog vremena postao malo mucan, ali to je zato sto sam previse odugovlacila sa trosenjem, zaista je dugo kod mene i bilo mi je zao da je trosim, pa je logicno da je doslo do malog zasicenja. Jos jedan proizvod iz taga potrosen, dakle 3:0. :)
Jos dva draga Bioten proizvoda. Zeleni gel za umivanje i krema za lice iz iste linije. Jako su mi prijali oboje, kupovinu sam ponovila drugi put ali mislim da vise necu, jer ima toliko drugih stvari za probu ali za ova dva proizvoda, svakako, iskrene preporuke. Detaljnu recenziju procitajte u postu o omiljenim bioten proizvodima za lice.
L'oreal micelarna voda - recenzija ovde
Garnier 3in1 Pure Active sredstvo za ciscenje lica - recenzija ovde. Proizvod iz taga potrosen, 4:0.


Avon krema za stopala sa makadamijom - recenzija ovde
Valnea skidac laka, koji sam uzela iskljucivo zbog ovog prakticnog pakovanja koje mi se pokazalo kao uzasno. Aceton kao aceton je klasican, sasvim fino radi svoj posao ali ono sto mi je pravilo problem jeste ovaj mehanizam. Kada bih pritiskala tuferom u zelji da ga natopim, retko kad je izlazio proizvod ali se zato vecito izlivao dok ga ne koristim. Tako da sam obicno ujutru nalazila sto natopljen (i unisten) acetonom, pun poklopac i celu bocicu oblivenu acetonom. Ne znam kako i kojom magijom ali svejedno sam se potrudila da ga potrosim do kraja, a kod Kineza sam nabavila nekoliko ovakvih malih bocica, sa istim mehanizmom, koje dopunjujem po potrebi i nikakav problem nemam.
Nivea Fresh Natural dezodorans u spreju. Uvek se nekako opredeljujem za Niveine dezodoranse jer mislim da sa njima nema greske, i sa ovim sam bila jako zadovoljna. 


Bioten CC krema najvoljenija i najdraza, vidite da je presecena na pola i da je bukvalno svaka kap izvadjena i iskoriscenja, sto nadam se dovoljno govori o tome koliko je volim.
Dove GoFresh dezodorans sa krastavcem i alojom, Farmona krema za ruke sa mirisom banane i kokosa, Labello Fruty Shine,sva tri proizvoda iz taga o trosenju, potroseni bez problema. 7:0. :)
Baby Lips, zuti, odlican.. S obzirom da sam se razocarala prvokupljenim roze, Pink Punch, ovo je bilo prijatno iznenadjenje. Sasvim fino neguje usne i pruza im lepu zastitu. Ono sto mi se ne dopada je sto se brzo trosi, topi i sto kako god da ga koristite vrh se silji, umesto da bude pljosnat, sto pretpostavljam da je zasluga dosta redje i kao sto rekoh dosta topljive teksture.
Avon supershock krejon i NYX olovka za oci vuku korene iz davnih dana, dok sam jos koristila olovke na ocima (citaj nisam znala da stavim alajner). Mislim da nema svrhe da ih vise rezem i ako mogu jos malo da se koriste, jer mi zaista nisu potrebne. Essence All eyes on me maskara i Essence Stays no matter what vodootporni alajner, dugo korisceni u paru i tako u paru i potroseni i zajedno odlaze u kantu. O njima sam detaljno pisala o postu o Dnevnoj make-up rutini.

Sto se taga Potrosi 10 do proleca tice, mozete videti da sam potrosila 7 od 10 proizvoda. Nivea regeneratora mi je ostalo jako malo, priznajem da sam mogla i njega da dokrajcim bez problema ali me je na drugi stranu odvukvao novi koji sam kupila pre nego sto sam ovaj potrosila. Puder Afinittone, kao i Aura Lipliner, nisam uspela da potrosim, ali sam lepo napredovala. U koriscenju olovke posebno, potrosila sam je otprilike pola i sigurno cu je uskoro dokrajciti a sto se pudera tice, drago mi je sto sam uspela barem neko vreme da ga koristi, jer kao sto sam rekla, totalno sam promasila boju, tako da i ako ga bacim nece mi biti previse zao jer sam se trudila dugo da ga iskoristim. Meni je u sustini ovaj tag bio jako zanimljiv i bez problema sam trosila proizvode i oslobodila se nekih stvari koje dugo imam. Videla sam da je dosta devojaka navelo da vise nece ucestvovati jer im se ne dopada osecaj da nesto moraju da trose. Ja nemam taj osecaj da nesto moram, jednostavno se igram, pa ako mi dosadi mogu u svakom trenutku da prekinem, sigurna sam da mi apsolutno niko ne bi zamerio niti me naterao da radim nesto sto ne zelim, tako da cu se svakako odazvati na ovaj tag prvom sledecom prilikom.

Sta ste vi najvise trosili zadnjih dana? :) 

15 коментара:

  1. Divotice same , sve mi se sviđa i lepo si trošila sad ima mesta za nove mazalice :)

    ОдговориИзбриши
  2. Baš si dosta proizvoda potrošila :) slažem se za Dove i Nivea mleko za tuširanje, svako je odlično. Meni Bioten CC krema stoji od zimus, ne dopada mi se. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu, jos nisam naisla ni na jedno koje mi se ne svidja :) Bas steta, prvi put cujem da se nekom ne svidja, ja je obicno svima preporucujem i sve nagovaram da je kupe :)

      Избриши
    2. Ne prekriva crvenilo, mnogo je tamna i zamasti i moje suvo lice, a istakne suve delove. :) Meni je čudno što je svi hvale, kao da nemam isti proizvod. :)

      Избриши
    3. Imas i svetliju nijansu :) Pa dobro, ne moze nam svima isto odgovarati, sasvim normalna stvar.. Evo na primer cuvena Veoma zdrava krema za problematicnu kozu, u koju se svi kunu i zaklinju, da je stave na bubuljicu i ona ujutru nestane, meni nista ne pomaze, mogu da stavljam i 10 dana, ama nista ne radi :D

      Избриши
    4. I imam svetliju nijansu. :) Naravno da je to, da li će proizvod da nam se svidi, potpuno individualno. :)

      Избриши
  3. Bravo, meni pola proizvoda zavrse u kanti i to polu puni da ne kazem puni skroz.. zato sto ih kupim ostavim po strani i ne trosim dok ne istekne rok.. :( inace ove kupkice su super, obozavam da menjam i to je jedino sto trosim brzinom svetlosti :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nemoj to da radis, samo bacas pare tako bezveze.. potrudi se da trosis malo, nateraj sebe da ne kupujes neko vreme :) To nekako svi najvise trosimo :)

      Избриши
  4. Heh, i meni je Velnea skidac za nokte zadao muku, mislim na pakovanje, a kupila sam ga, kao i ti, samo zbog toga. Cak sam i pomisljala da mi se neko usunja u sobu i koristi ga dok mene nema. Napala sam muza jelte, mozete misliti kako je bio zbunjen :D Proizvod je napolje izlazio samo kad bi bio nasamo sa ostalom kozmetikom u ormaricu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha dobro je da je jos neko imao isto iskustvo, jer meni zaista nije bilo jasno sta se desava, sto mi se bukvalno istopio na mestu gde je stajala bocica a posto mi stocic stoji pored kreveta, svako jutro me budio miris aceton koji se izliva i trebalo mi je vremena da ukapiram da je mehanizam pokvaren, do tad sam mislila da sam poludela :D Imas ko kineza ovakve bocice za 50,70 din i odlicne su, ja sam uzela nekoliko, i za ostale tecnosti.. i nemam problema :)

      Избриши
  5. Obozavam Balea tusiralice, sjajnog su mirisa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daa, prelepog mirisa i jos lepseg pakovanja, to je ono sto ih u sustini i prodaje :)

      Избриши
  6. I meni je ovaj Avonov gel bio dobar, mada malo frustrira to sto je gust :/, zeleni Bioten gel mi nije odgovarao ali mi je zato krema bila super. Dove roll-onove volim jer spasavaju stvar :), Supershock imam, crni, mada i inace koristim iskljucivo olovke za oci, ne volim ajlajnere, tu smo razlicite, ja obozavam krejone i uvek kupim neku drugu marku krejona :) To najvise i trosim, kao i maskare. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Dove roll on ostavljao bele tragove i ludela sam :o I ja sam obozavala krejone i koristila ih godinama svakodnevno a onda sam dobila na poklon alajner, pre toga ga nisam imala niti sam imala zelju za njim.. i malo po malo naucila da ga stavljam.. I mnogo mi se vise dopada, ali ukusi su svakako razliciti :) :*

      Избриши